Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.10.2007.

12:37

Vidić ne igra, Biševac u ekipi

Izvor: MR

Autor: MR

Default images

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće kvalifikacione mečeve za Evropsko prvenstvo protiv Jermenije i Azerbejdžana bez povređenog defanzivca Nemanje Vidića, saopštio je lekar nacionalog tima Dragoslav Đorđević. Vidić je u subotu na utakmici Mančester junajteda protiv Vigana doživeo potres mozga i pauziraće između 7 i 10 dana, a umesto njega u ekipu je pozvan defanzivac francuskog Lansa Milan Biševac.

Mančester je faksom obavestio stručni štab srpske reprezentacije da Vidiću nije slomljena jagodična kost, kako se prvo mislilo.

"Posle povrede mu je bilo još gore, pa je veče između subote i nedelje proveo u bolnici. Sada se Nemanja dobro oseća, ima samo blage glavobolje, ali pet dana neće moći da trenira, a 10 da udari loptu glavom", rekao je Đorđević.

Vidić je treći standardni defanzivac na koga selektor Havijer Klemente neće moći da računa za mečeve protiv Jermenije i Azerbejdžana. Mladen Krstajić je već duže vreme povređen, dok je Ivica Dragutinović suspendovan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve