Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 06.09.2007.

21:46

Karadžić ipak predsednik Partizana?

Izvor: IL

Autor: IL

Default images

Novi predsednik FK Partizan biće Tomislav Karadžić, otkrivaju "Novosti". Prvi čovek Fudbalskog saveza Vojvodine važio je poslednjih dana za najjačeg kandidat za upražnjenu lidersku fotelju u Humskoj, a na sastanku pre dve noći sa rukovodiocima crno-belih, postignut je načelni dogovor, koji bi u narednih nedelju dana trebalo da se potvrdi.

Isti izvor navodi da je jedan od kandidata za potpredsednika proslavljeni igrač "crno-belih", Slaviša Jokanović, a da će u Upravi biti mesta i za ostale zainteresovane asove Partizana.

"Sa Karadžićem smo razgovarali oko dva i po sata, upoznali smo ga sa Statutom kluba, poslovanjima, finansijskim izveštajem za prvih devet meseci i prognozama do kraja godine..." otkriva predsednik Skupštinskog odbora Partizana, Dragoljub Vukadinović.

"On je zatražio da mu damo rok od sedam-osam dana da pokuša da sastavi svoju Vladu, tim, koji bi doneo u klub tri miliona evra. Ukoliko to uspe, a ja verujem da hoće, ići će na Skupštinu kluba kao kandidat za predsednika."

Upravo sedanica Skupštine, koja je već zakazana za 17. septembar, jedan je od problema za Tomislava Karadžića, koji je zatražio da se ona pomeri za kraj meseca.

"Rekao bih da je najmanji problem da se zasedanje održi nekoliko dana kasnije. Imaćemo u ponedeljak sednicu Skupštinskog odbora, pa ćemo pričati i o tome."

Drugi kandidat, Goran Pitić, takođe je pre dve večeri bio na sastanku u Humskoj 1.

"Pitić je rekao da ne može da prihvati mesto predsednika u ovom trenutku, ali da će naći neki model da ubuduće pomogne Partizanu. Dakle, epilog razgovora je da je Tomislav Karadžić prvi, najozbiljniji i jedini kandidat za mesto prvog čoveka kluba, a iskreno, mislim da će on to i postati," zaključuje Dragoljub Vukadinović.

Mesta u budućem rukovodstvu Partizana biće i za Slavišu Jokanovića, Sava Miloševića...

"Koji god kandidat da je pobedio i postao predsednik, mislim da bi prihvatio da Slaviša Jokanović bude jedan od potpredsednika kluba! Nama su potrebni mladi ljudi, nekadašnji naši igrači, pa će Jokanoviću da bude ponuđeno da bude profesionalno zaposlen u Partizanu. Isto važi i za Sava Miloševića, ukoliko se ne odluči da i dalje igra fudbal," kaže Dragoljub Vukadinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve