Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.08.2007.

16:25

Vesli Snajder u Real Madridu

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Reprezentativac Holandije Vesli Snajder potpisao je petogodišnji ugovor sa madridskim Realom, a 'kraljevski klub' je za otkup njegovog ugovora Ajaksu platio 27 miliona evra.

"U ovom trenutku imam utisak da su mi se ostvarili snovi. Više od ovoga zaista nisam mogao ni da tražim, ni da očekujem. Sada želim da zaigram za Real i da ostavim trag u tom klubu", rekao je 23-godišnji Snajder posle potpisivanja ugovora.

Za angažovanje Snajdera bila je zainteresovana i Valensija, ali je Ajaks odbio ponudu sa Mestalje od 24 miliona evra. Real je u nedelju ponudio tri miliona više i posao je sklopljen za par sati.

"U Ajaksu su nameravali još da zetežu i da pokušaju da dobiju 30 miliona, ali sam im rekao da ovakvu priliku mogu da dobijem jednom u životu i da svakako nemam nameru da je ispustim. Da me nisu pustili, bio bi to za sve veliki problem", rekao je Snajder.

Snajder je ponikao u Ajaksovoj omladinskoj školi i za prvi tim do sada je odigrao 180 utakmica i postigao 57 golova. Za nacionalni tim Holandije je u 35 utakmica postigao šest golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve