Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.08.2007.

01:10

Rakić otpao, Nonda u prvom planu

Izvor: B92, Politika

Autor:B92, Politika

Default images

Ekspedicija sa fudbalerima Crvene zvezde u utorak oko 13 i 30 putuje u Talin na revanš meč 2.kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Iako drugo poluvreme duela sa Estocima još uvek nije odigrano, čelnici našeg najtrofejnijeg kluba već razmišljaju o pojačanju za treću rundu, ali i nastavak sezone. Pregovori sa OFK Beogradom oko kupovine (ili pozajmice) Djordja Rakića su zapali u ćorsokak, a u prvi plan u ponedeljak uveče izbio je tamnoputi napadač iz Rome, Šabani Nonda.

30-godišnji Kongoanac, koji je prošle sezone kao pozajmljen igrač nastupao za Blekburn, ima u svojoj biografiji nastupe za brojne evropske klubove (Cirih, Ren, Monako, Roma…). Kako prenosi “Politika” pregovori sa predstavnicima ovog igrača, koji je po svemu sudeći voljan da predje u Crvenu zvezdu, već su u toku, a ceo posao morao bi biti završen do četvrtka, kada ističe rok za prijavljivanje igrača za nastavka kvalifikacija za LŠ:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

170 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu