Nova vest
Fudbal

Petak, 09.02.2007.

19:34

Saviola: "Nikada u Real!"

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Centarfor Barselone Havier Saviola izjavio je kako nikada ne bi potpisao za Real Madrid i da je Italija njegova sledeća destinacija ukoliko odluči da napusti španski tim.

„Ništa još uvek nije odlučeno“, rekao je za italijanske medije. „Neću da izdam Barsu – to je sigurno. Ne mogu da pređem u Real Madrid“.

„Ako budem menjao klub, biće to neko novo iskustvo u nekoj stranoj zemlji“.

„Barselona je moj prvi izbor ali imam i druge mogućnosti, uglavnom u Italiji. Sačekaću da vidim ponudu kluba pa ću onda da odlučim da li da je prihvatim“.

Juventus, koji želi povratak u Seriju A, prvi je u trci za Argenticem.

26-godišnji Saviola je pred teškom odlukom, pošto deluje srećno u Barseloni kada igra i čak je i popularan među navijačima, ali ga je Frenk Rajkard retko ubacivao u igru.

Povrede koje su doživeli Semjuel Eto’o i Lionel Mesi, pružile su priliku Savioli da se dokaže i on je to iskristio dajući golove za Barsu kao i za reprezentaciju Argentine nedavno u prijateljskoj utakmici protiv Francuske.

Barselona se trenutno nalazi na prvom mestu Primere, sa poenom više od Sevilje u kojoj je ’El Koneho (zec)’, bio na pozajmici prošle sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve