Nova vest
Fudbal

Petak, 09.12.2005.

13:46

Simon Vukčević i zvanično u Saturnu

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Kao što je B92 najavio pre dve nedelje, povremeni reprezentativac Srbije i Crne Gore, Simon Vukčević potpisao je petogodišnji ugovor sa ekipom Saturn REN iz grada Ramenskoje iz Podmoskovlja.

Vukčević je, u prisustvu svog menadžera, Zoran Stojadinovića, u petak u 10 časova potpisao ugovor, koji mu, nezvanično saznajemo, donosi 600.000 evra po sezoni.

Vukčević je u četvrtak prošao lekarske preglede, a generalni direktor Saturna Mihail Voroncov rekao je da je zadovoljan činjenicom da je dosadašnji igrač Partizana pojačanje njegovog kluba.

Nemamo vremena za gubljenje, zbog toga smo doveli Vukčevića u najkraćem roku. Nema ničega čudnog u ovom poslu, doveli smo mladog i perspektivnog fudbalera koji igra na poziciji gde smo bili slabi. Prvi korak u selekciji novog tima je načinjen, a planiramo da tim pripremamo mnogo ozbiljnije i bolje nego do sada,“ rekao je Voroncov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve