Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.09.2004.

12:56

Partizan produžio ugovor sa kapitenom

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vodeći na tabeli Meridijan prve lige Srbije i Crne Gore, Fudbalski klub Partizan, produžio je u utorak ugovor sa kapitenom Sašom Ilićem.

Ilić je potpisao novi trogodišnji ugovor sa crno belima. Finansijski detalji nisu saopšteni.

"Za mene je ovo za mene već normalno. Ovo je klub za koji igram od malih nogu, i ovaj čin je praktično formalnost. Zadovoljan sam uslovima.Sada je najvažnije da nastavimo sa dobrim igrama", rekao je Saša Ilić, koje je prolećnom delu prošle sezone bio na pozajmici u španskoj Selti.

"Partizan je klub u kojem igram od rodjenja i ovaj ugovor je bio samo formalnost, da Partizan i ja definišemo uslove koji će odgovarati obema stranama. Ja sam zadovoljan, nadam se da je i Partizan", rekao je Ilić po potpisivanju novog ugovora.

On je dodao da je sada bitno da ekipa nastavi da igra kao što zna, da dodje do lige UEFA Kupa, da zadrži prvo mesto do kraja sezone i vrati trofeje u klub i tako se oduži navijačima na podršci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d