Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.01.2012.

14:15

Partizan sa CSKA u Antaliji

Fudbaleri Partizana igraće protiv ruskog giganta CSKA iz Moskve na pripremama u turskoj Antaliji 16. februara, potvrđeno je iz uprave srpskog šampiona.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Crno-beli" su trenutno u Izraelu gde ih očekuju još dva meča (Makabi Haifa i Hapoel Akra), dok će u Turskoj imati još pet provera.

Dan pre meča sa "armejcima", Partizan će igrati protiv ukrajinske Odese, 18. februara ga očekuje duel protiv danskog Horsensa, tri dana kasnije okršaj sa kineskim Đangsuom i za kraj 23. februara meč sa moskovskim Dinamom (Marko Lomić).

"Rusi su nas pitali da odigramo prijateljsku utakmicu i mi smo im rado izašli u susret. To ništa neće da promeni u planu našeg rada u Turskoj", potvrdio je koordinator za sportska pitanja Albert Nađ.

Partizan je u subotu u prvoj pripremnoj utakmici lako pobedio ruskog drugoligaša SKA Energiju sa 4:2. CSKA je drugoplasirani tim ruske Premijer lige. U redovima "armejaca" je bivši fudbaler Partizana, srpski reprezentativac Zoran Tošić.

Trenutno se nalazi na pripremama u španskoj Marbelji, a prvi zvanični meč u 2012. godin očekuje ih protiv Reala u Madridu, u osmini finala Lige šampiona. Produžena sezona u Rusiji nastavlja se 3. marta mečevima 33. kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Anri: "Mi smo fiksirani na zlato"

Francuski legendarni fudbaler i sadašnji trener Tijeri Anri izjavio je danas da će olimpijski fudbalski tim Francuske imati samo jedan cilj - da osvoji zlatnu medalju.

Beta

23:12

6 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu