Nova vest
Košarka 19

17.6.2024.

23:03

Srbija bez Lučića na Olimpijskim igrama

Srbija će na Olimpijskim igrama verovatno biti bez košarkaša Bajerna iz Minhna Vladimira Lučića.

Izvor: Meridian sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Lučić, koji ima 35 godina, imao je dugačku sezonu u koju je ušao kasnije od svojih saigrača iz Bajerna, jer se oporavljao od povrede zbog koje je propustio Mundobasket.

"Oporavljao se od povrede zbog koje je bio van terena osam meseci i koja ga je sprečila da nastupi na Svetskom prvenstvu. Sve to je nateralo Lučića da duboko razmišlja da li i koliko može da pomogne reprezentaciji ovog leta", piše "Meridian sport".

Lučić je sa Srbijom osvojio srebro na Evrobasketu 2017. godine, bio neizostavan šraf i na Mundobasketu 2019, kao i na kontinentalnom takmičenju 2022, godine, gde je nosio kapitensku traku.

Osam meseci je imao problema sa povredom kolena.

Selektor Srbije, Svetislav Pešić, objavio je spisak igrača za Pariz, a na kojem se nalazi Vladimir Lučić, između ostalih, nalazi se i Nikola Jokić.

Podeli:

Komentari 19

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

3 d

Garaža

Šta ako motor "prokuva"?

Iako znatno ređe nego pre nekoliko decenija, situacije pregrevanja motora su još uvek moguće i često dovode do ozbiljnog kvara.

Index, B92.net

20:50

9 h

Apps

Budite oprezni: "Zli blizanci" vrebaju

Istraživači iz kompanije HUMAN Security otkrili su masovnu prevaru sa oglasima koja koristi stotine aplikacija u Google Play prodavnici koje služe kao mamci.

Informacija.rs

19:30

10 h

Novo Sport Video Menu