Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.06.2011.

13:35

Marković potpisao za Partizan

Dosadašnji fudbaler OFK Beograda Saša Marković potpisao je u sredu ugovor sa šampionom Srbije Partizanom.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Dvadesetogodišnji talentovani vezni igrač standardni je član mlade reprezentacije Srbije i peto je pojačanje "crno-belih" ovoga leta.

Pre Markovića, u redove aktuelnog šampiona stigli su još Vladimir Volkov, Vladimir Jovančić, Dejan Babić i Saša Ivković, a vratio se i Senegelac Lamin Dijara.

Pored toga, crno-beli su u utorak započeli pregovore sa brazilskim štoperom Glauberom Bertijem koji igra za Rapid iz Bukurešta.

Crno-beli putuju u utorak na drugi deo priprema u Sloveniju na Pohorje, a dotle se radi punom parom dvaput dnevno u Zemunelu. Pre polaska za Sloveniju crno-beli će imati i prvi test, a protivnik je skopski Rabotnički.

Meč će se odigati na stadionu Partizana od 20.00h i biće zatvorenog tipa, uz prisustvo medija. Trener Stanojević je planirao da se meč igra po sistemu 4 puta po 20 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Anri: "Mi smo fiksirani na zlato"

Francuski legendarni fudbaler i sadašnji trener Tijeri Anri izjavio je danas da će olimpijski fudbalski tim Francuske imati samo jedan cilj - da osvoji zlatnu medalju.

Beta

23:12

6 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu