Nova vest
Košarka

Četvrtak, 17.09.2015.

14:45

Teodosić: Nadam se najboljoj utakmici na Evrobasketu

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić rekao je da je ekipa spremna za duel sa Litvanijom u polufinalu Evrobasketa.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images
foto: StarSport

“Litvanija je ozbiljna ekipa, već dugo igraju zajedno, čeka nas jaka i bitna utakmica. Znamo ih dovoljno dobro. Spremni smo za dobru utakmicu, ja se nadam našu najbolju u dosadašnjem toku prvenstva“, rekao je Teodosić.

Prema njegovim rečima, u četvrtfinalnom duelu sa Češkom u timu se osetio pritisak, što je rezultiralo nešto lošijom partijom u prvom poluvremenu.

“Ne mogu da kažem da smo u padu, ali u toj utakmici sa Češkom mi smo bili apsolutni favoriti i takve utakmice, posle kojih bi eventualni poraz bio doživljavan kao bruka i sramota, sigurno su uticale na nas i našu igru. Mislim da smo spremni za polufinale i da ćemo to pokazati i na terenu“, dodao je Teodosić.

Najbolji asistent dosadašnjeg dela Evrobasketa ponovio je da je cilj finale i mesto na Olimpijskim igrama u Riju.

“To je bio naš cilj i pre dolaska ovde. Mislim da to ne bi trebalo da nam stvara dodatni pritisak. Spremni smo. Mislim da svi igraju grubo protiv nas od početka prvenstva. Litvanija jeste ekipa koja igra jako, ali mislim da smo spremni da odgovorimo na to“, zaključio je Teodosić.

Duel sa Litvanijom na programu je u petak od 21.00 na stadionu u Lilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve