Nova vest
Košarka

Subota, 05.09.2015.

09:13

Vremena je sve manje - prijavite se za Virtuelnog selektora

Došao je dan koji su mnogi od nas dugo čekali - počinje Evropsko prvenstvo, pa je sve manje vremena za prijave za Virtuelnog selektora.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsportphoto

Evrobasket počinje u subotu od 15 sati utakmicama Poljska – BiH, Nemačka – Island i Gruzija – Holandija, a Srbija svoj prvi meč igra od 18 časova sa Španijom.

Igra nije komplikovana, ne zahteva mnogo vremena i zato će apsolutno svi moći da uživaju u njoj – na raspolaganju vam je budžet iz kojeg birate 10 igrača i to je ekipa koja vam je ’na terenu’ sve do kraja EP, naknadnih izmena nema.

Izbor je donekle ograničen – sa svake pozicije morate da odaberete najmanje jednog, a najviše tri igrača, a ni iz jednog tima ne možete da uzmete više od dvojice košarkaša.

Svaki učesnik može da prijavi najviše tri ekipe, što vam ostavlja taman dovoljno prostora da lepo ukalkulišete različite opcije.

Sa prijavom ekipa možete da počnete odmah – klikom OVDE.

Pre nego što takmičenje počne, toplo vam preporučujemo da se zagrejete uz brojne tekstove koje vam je pripremila sportska redakcija B92 – u rubrici Skener analizirali smo timove u svim grupama, dok u sekciji Teme možete da čitate tekstove o Aleksandru Đorđeviću, najvećim zvezdama Evrobasketa, naturalizovanim igračima, autsajderima, novim nadama itd.

Osnovne podatke o svakoj reprezentaciji saznajte klikom na Lične karte, a u okviru rubrike O turniru čitajte o gradovima-domaćinima, istoriji EP i halama u kojima će se igrati Evrobasket.

Po početku takmičenja startovaće i naši noviteti – u boksu Tipovi zajedno ćemo prognozirati ishode mečeva i još ponešto, svakog dana ćemo izdvajati Utisak dana, a u Berlinu će biti i naša Nina Kolundžija.

Od vas, naših vernih čitalaca, očekujemo dve stvari – prva je da uživate u specijalu, a druga da svojim predlozima i komentarima budete njegov aktivan deo.

Vaš B92 Sport

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve