Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.07.2012.

12:53

Baloteli krivi igrače Juventusa

Italijanski napadač Mario Baloteli imao je verbalni sukob sa kapitenom Đanluiđijem Bufonom posle finalne utakmice prvenstva Evrope.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Razlog sukoba je to što je Baloteli za ubedljiv poraz od Španije sa 4:0 u finalu okrivio igrače Juventusa u timu ’azura’.

Italijanski mediji navode da je Baloteli izleteo sa terena odmah posle poslednjeg sudijskog zvižduka u Kijevu, ali da se ubrzo vratio na ceremoniju dodele medalja.

Baloteliju je bilo teško da sakrije razočaranje i nezadovoljstvo zbog poraza, pa je u svlačionici posle dodele medalja napao članove italijanskog tima koji nastupaju za Juventus, šampiona Serije A.

Odmah je reagovao Bufon, koji je takođe član torinskog kluba, a rasprava dvojice fudbalera trajala je desetak minuta, pre nego što su se strasti smirile.

U startnoj postavi Italije za finale Evropskog prvenstva našla su se šestorica igrača Juventusa – Bufon, Đorđo Kjelini, Leonardo Bonući, Andrea Pirlo, Klaudio Markizio i Andrea Barzalji.

Baloteli je sada član Mančester Sitija, ali je do pre dve godine igrao za milanski Inter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d