Nova vest
Ekipni sportovi

Sreda, 28.06.2006.

20:03

Isti igrači, jači stručni štab

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Vaterpolo reprezentacija Srbije i Crne Gore i dalje se za učešće na kvalifikacionom turniru Svetske lige u Novom Sadu priprema bez crnogorskih članova, ali je od srede pojačana u stručnom štabu.

Reprezentaciji se pridružio novi trener Dejan Udovičić, dok će njegov kolega Dejan Jovović stići u toku večeri.

Udovičić je sadašnji trener Partizana, a predvodio je i mlađe kategorije reprezentacije SCG.

Jovović je do sada predvodio reprezentaciju Slovenije, 1996. je nakratko predvodio i nacionalni tim SCG, a radio je i u Partizanu (sa kojim je osvojio LEN kup), u Turskoj i u Grčkoj.

Selektor reprezentacije Nenad Manojlović u četvrtak će stići u Novi Sad.

"Ništa ne možemo da promenimo. Svaka inicijativa je individualna i ne donosi rezultate. Pokušali smo da do konačne odluke zadržimo celu reprezentaciju, ali nismo uspeli", rekao je Manojlović agenciji Beta.

Manojlović se nada da će se spor Vaterpolo saveza Srbije i Vaterpolo saveza Crne Gore rešiti do 5. jula, za kada je zakazana verovatno poslednja sednica Upravnog odbora VS SCG.

"Pokušaćemo tu da zauzmemo stav, da nađemo način da se na korektan način razdružimo, da prenesemo ingerencije na Vaterpolo savez Srbije", dodao je Manojlović.

Crnogorske reprezentativce ranije su u ekipi zamenili Branislav i Stefan Mitrović, Nikola Rađen, Vojislav Vejzagić i Marko Avramović.

Kvalifikacioni turnir Svetske lige u Novom Sadu održaće se od petka do nedelje, a na njemu će, pored domaćina, učestvovati Hrvatska, Rusija i Španija.

Ulaznice za utakmice turnira od danas se mogu kupiti na blagajnama novosadskog SPENS-a. Dnevne ulaznice koštaju 150 dinara, dok se karte za sva tri takmičenja prodaju za 300 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve