Nova vest
Ekipni sportovi

Subota, 07.07.2007.

17:43

Belgrade Open 2007 na Adi

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Prvo otvoreno prvenstvo Beograda u odbojci na pesku održava se ovog vikenda na Adi Ciganliji. Olimpijski sport, koji je u poslednjih desetak godina doživeo veliku afirmaciju, podignut je na nivo do sada nezabeležen u Srbiji. Odmah pored Okruglog kupatila ovog vikenda otvoreni su prvi zvanični tereni za bič volej sa tribinama, a Skupština grada i Odbojkaški savez Srbije pomogli su organizaciju Otvorenog prvenstva Beograda.

Četrdesetak parova igralo je u petak kvalifikacije, a 16 najboljih bori se u subotu od 9.30 do 21 čas za plasman u četvrtfinale.

Proslavljeni odbojkaški reprezentativac Slobodan Kovač, predsednik Udruženja profesionalnih bič volej igrača Srbije, poziva Beograđane da prisustvuju mečevima u tom olimpijskom sportu.

Izuzetno je važno da Beograđani dođu u nedelju na polufinale i finale. Tada će ostati najozbiljniji parovi i najbolja odbojka i nadam se da će tereni biti puni. Lepo je vreme i nadam se da će Ada biti prepuna“, rekao je Kovač.

Četvrtfinalne borbe u počinju nedelju u 9.30, polufinala su na programu od 13.30, meč za treće mesto u 17, a finalni okršaj zakazan je za 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve