Nova vest
Ekipni sportovi

Petak, 20.10.2017.

08:39

Rejdersi srušili Čifse sa TD u poslednjoj sekundi

Ekipa Ouklend Rejdersa savladala je divizijskog rivala Kanzas Siti Čifse 31:30 spektakularnim preokretom u poslednjoj četvrtini premijernog meča 7. NFL vikenda.

Izvor: AK

Autor: AK

Rejdersi srušili Čifse sa TD u poslednjoj sekundi
Foto: Getty images

Rejdersi su zaostajali devet poena uoči poslednjih 15 minuta, Đorđo Tevekio smanjuje deficit fild golom u trećem minutu igre, da bi veliki trijuf domaćinu doneli Derek Kar i Majkl Krebtri pas akcijom od dva jarda u poslednjoj sekundi.

Tako su Rejdersi okončali niz od četiri poraza i vratili se u igru za plej-of, dok su do pre samo sedam dana jedini neporaženi tim u ligi Čifsi sada "vezali" drugi nespeh.

Meč su obeležili Derek Kar sa tri tačdauna i 417 jardi, te Amari Kuper sa 210 jardi i dva uhvaćena TD pasa za Rejderse. S druge strane, Aleks Smit je bacio 342 jarde i takođe tri TD, ali nije mogao da spasi Čifse.

"Poglavice" su poražene dva meča u nizu prvi put od oktobra 2015. godine, a ovo im je bio prvi neuspeh u AFC diviziji posle serije od 12 pobeda.

U sledećem meču Čifsi dočekuju Denver Bronkose 30. oktobra, dok dan ranije Rejdersi gostuju Bafalo Bilsima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu