Nova vest
Ekipni sportovi

Petak, 02.10.2015.

09:13

NFL: Forset vratio Rejvense u život

Baltimor Rejvensi savladali su najvećeg rivala Pitsburg Stilerse 23:20, u prvom meču četvrte nedelje NFL sezone.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Getty images

Rejvensi su predvođeni sjajnim Džastinom Forsetom nadoknadili 17 poena zaostatka i do prve pobede u sezoni stigli fild golom u produžetku.

Forset je nosio napad Rejvensa sa 150 jardi, od čega više od 100 nakon poluvremena, dok su po tačdaun postigli Majkl Kampanaro i Kamar Aiken, koga je pronašao Džo Flako.

Kvorterbek plaćen 120 miliona dolara se nije proslavio na ovom meču, jer je imao prvi fambl u 27 utakmica kojo je omogućio tačdaun rivalu.

S druge strane, Majk Vik je solidno zamenio povređenog Bena Rotlisbergera sa tačdaunom za Darijusa Hejvard-Beja, dok je i napad Stilersa zavisio pre svega od trčanja, odnosno Leveona Bela koji je osvojio 129 jardi i istrčao TD.

Rejvensi su izbegli da prvi put pod vođstvom trenera Džona Harboa sezonu otvore sa 0-4, a sada imaju šansu da stignu lidera divizije Sinsinati Bengalse, jer u sledećem kolu igraju sa Klivlend Braunsima, koje su dobili u poslednjih sedam okršaja, a potom sa San Francisko 49ersima, koji takođe ne blistaju ove sezone.

Stilersi su doživeli drugi poraz pa im predstoji žestoka borba sa velikim rivalima za plej-of.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu