Nova vest
Ekipni sportovi

Petak, 04.10.2013.

14:01

NFL: Braunsi tri u nizu

Peti vikend NFL sezone otvorila je treća pobeda Klivlend Braunsa u nizu, dok se će u nedelju u centru pažnje biti Njujork i San Francisko.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Braunsi su posle nekoliko preokreta savladali Bafalo Bilse 37:24, a meče je obeležila povreda obojice startnih kvorterbekova.

I Brajanu Hojeru i I Džej Manuelu stradalo je koleno, pa su šansu dobili Brendon Viden i Džef Tuel. Bolje ju je iskoristio Viden sa 197 jardi i tačdaunom. Tuel je bacio jedni intersepšn na meču.

Viden je bacio tačdaun od 37 jardi za Džoša Gordona u trećem periodu, i pomogao Braunsima da ostvare treću pobedu u nizu za najbolji start u prvih pet mečeva još od 2001. godine.

Nakon što je Bili Kandif pogodio dva fild gola i preokrenuo rezultat, usledio je jljučan potez meča. Sejfti Ti Džej Vord je 90 sekundi pre kraja presekao pas Tuelu i vratio ga za TD od 44 jarde.

Vilis Megejhi istrčao je 72 jarda uz TD za Braunse, dok je Gordon osvojio 86 pasom. Si Džej Spiler imao je 66 jardi i TD trčanjem za Bilse, dok je dva istrčao Fred Džekson, uz 53 jarde iz 17 nošenja.

Dan D za Džajantse, Teksansi u zalivu, Pejton u Teksasu

Tri meča obeležile predstojeći vikend. U centru pažnje svakako je duel dva kandidata za Superboul, San Francisko 49ersa i Hjuston Teksansa.

Vrelo će biti i u Njujorku, Džajantsi se grčevito bore da ostvare prvu pobedu i ostanu u igri za plej-of, a na noge im dolazi veliki rival Filadelfija Iglsi.

Interesantno će biti i u Indijanapolisu, Koltsima stiže jedan od glavnih kandidata za titulu, Sijetl Sihoksi.

Pejton Mening novi ispit imaće u Teksasu, on sa Denver Bronkosima putuje kod Dalas Kaubojsa. Toma Brejdija očekuje nezgodno gostovanje u Sinsinatiju sa Nju Inglandom, dok bi spektakl mogao da se dogodi i u Čikagu, gde stiže Nju Orleans.

NFL, 5. vikend:
Klivlend Brauns – Bafalo Bils 37:24

Nedelja:
Čikago Bers – Nju Orleans Sejnts
Sinsinati Bengals – Nju Ingland Petriots
Grin Bej Pekers – Detroit Lajons
Tenesi Tajtens – Kanzas Siti Čifs
Indijanapolis Kolts – Sijetl Sihoks
Sent Luis Rems – Džeksonvil Jaguars
Majami Dolfins – Baltimor Rejvens
Njujork Džajants – Filadelfija Igls
Arizona Kardinals – Karolina Panters
Dalas Kaubojs – Denver Bronkos
San Francisko 49ers – Hjuston Teksans
Ouklend Rejders – San Dijego Čardžers

Utorak:
Atlanta Falkons – Njujork Džets

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu