Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.06.2014.

22:50

Vilšir: Pokazali ljubav prema zemlji

Engleski fudbaler Džek Vilšir rekao je da je utakmica sa Kostarikom na SP u Brazilu pokazala da njegova reprezentacija ima nekoliko odličnih mladih igrača.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

"Mi smo profesionalci, morali smo da igramo za malo ponosa i pokazali smo da volimo da igramo za svoju zemlju. Pokazali smo veliki karakter. Bili smo nervozni u prvom delu, ali smo posle dominirali. Stvarali smo šanse, nismo pobedili, ali na svu sreću nismo ni izgubili sve tri utakmice", rekao je Vilšer britanskim medijima posle utakmice.

Engleska je u Belo Horizonteu igrala nerešeno bez golova sa Kostarikom u poslednjem, trećem kolu Grupe D, i tako osvojila prvi bod na Mundijalu.

Selektor Roj Hodžson je u susretu bez rezultatskog značaja za svoj tim izveo kombinovan sastav, pruživši šansu uglavnom mladim fudbalerima.

Levi bek Luk Šo, koji je protiv Kostarike odigrao tek drugu utakmicu za nacionalni tim Engleske, rekao je da je bilo neverovatno učestvovati na Svetskom prvenstvu.

"Bilo je neverovatno igrati na najvećem turniru na svetu, san se ostvario. Ne želim ovde da stanem, želim da bude sve bolje i bolje. Ovo je nešto što se pamti", rekao je Šo.

On je kazao da mu je žao što njegova reprezentacija nije savladala Kostariku, ali da je bitno što je došla do prvog boda na Mundijalu.

"Želeo sam pobedu, ali nažalost nismo mogli do nje. Igrali smo lep fudbal, ali ubuduće ćemo morati da koristimo šanse. Ipak, dobro je što se nećemo vratiti kući sa bez ijednog boda", kazao je Šo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve