Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.06.2014.

02:14

Erera: Meksiko ide na pobedu

Selektor Meksika Migel Erera izjavio je da njegov tim neće razmišljati o remiju, već želi da pobedi Hrvatsku.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Dve selekcije će u ponedeljak uveče voditi direktnu bitku za plasman u osminu finala, a Meksinakcima je dovoljan remi jer imaju bod više.

"Ako u meč uđeš razmišljajući o remiju, izgubićeš. Rešenje je misliti na pobedu. Hrvatska mora da pobedi, to će otvoriti prostor za nas. Moraju da napadaju, to moramo da iskoristimo", rekao je Erera.

Meksiko je uz Nigeriju jedini tim koji nije primio gol u prva dva kola Mundijala, ali je dobio samo sedam od prethodnih 30 duela sa evropskim ekipama na svetskim prvenstvima.

"Najvažnije je ne primiti gol. Ako to možeš da uradiš, onda možeš da pobediš i samo jednim golom. U tome nema ništa loše. Španija je tako postala šampiona", zaključio je Erera.

On je potvrdio da će početi sa istih 11 koje je izveo na prethodna dva meča (formacija 3-5-2): Očoa Rodriges, Moreno, Markes Agilar, Vaskes, Gvardado, Lajun Dos Santos, Peralta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve