Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.06.2014.

22:30

Vilmots: Rezerve promenile ritam

Selektor Belgije Mark Vilmots rekao je posle pobede nad Alžirom da je njegova ekipa pokazala veliku mentalnu snagu na početku Svetskog prvenstva.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Znali smo da će biti teško, da neće biti prostora. Napravili smo jednu grešku i platili smo zbog nje. Pokazali smo mentalnu snagu i vratili smo se", rekao je Vilmots.

“Utakmica je bila prespora i nismo uspeli da nađemo prolaz protiv ekipe koja je odbijala da igra fudbal. Izmene koje sam napravio unele su malo ritma, što je promenilo meč“, dodao je selektor Belgije.

Fudbaleri Belgije pobedili su posle preokreta selekciju Alžira sa 2:1 u prvom kolu Grupe H na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

"Propustili smo veliku šansu da pobedimo. Bili smo tako blizu, ali moji igrači nemaju razloga da crvene. Mogu da budu razočarani, ali nemaju razloga da plaču", kazao je selektor Alžira Vahid Halilhodžić.

U drugom kolu Grupe H Belgija igra protiv Rusije, a Alžir protiv Južne Koreje. Ti mečevi su na programu u nedelju, 22. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve