Nova vest
Borilački sportovi

Utorak, 14.03.2017.

18:23

Mejveder i Mekgregor se dogovorili za 10. jun?

Jedan od najboljih boksera današnjice Flojd Mejveder i dvostruki UFC šampion Konor Mekgregor ipak će imati međusobno borbu predstojećeg leta.

Izvor: AK

Autor: AK

Mejveder i Mekgregor se dogovorili za 10. jun?

Kako prenosi britanski mediji, Amerikanac i Irac će se suočiti u Las Vegasu 10. juna.

Već mesecima se spekuliše o nesvakidašnjem obračunu bokserskog i MMA borca koji bi mogao da vredi čak 100 miliona dolara.

Mejveder bi trebalo da dobije znatno veće "parče", a pošto je Mekgregor dužan da deo novca podeli sa UFC, to je glavna sporna tačka pregovora.

Upravo zbog toga se i dalje čeka na zvanična potvrda predstavnika dvojice boraca u vezi sa borbom planiranom za leto. Navodno će borba biti održana prema bokserskim pravilima.

Mejveder je je od 2015. u penziji, u koju se povukao kao neporaženi šampion u pet težinskih kategorija u 49 borbi. Njegov nadimak "Novac" govori skoro sve o njemu.

Mekgregor ima skor 21-3 u oktagonu, a bio je šampion u dve različite divizije UFC. Najbolje je plaćeni MMA borac koga krasi specifičan životni stil i svađalački karakter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve