Nova vest
Borilački sportovi

Subota, 05.03.2011.

18:37

Kličko otkazao meč sa Čisorom

Svetski šampion u teškoj kategotiji Vladimir Kličko otkazao je borbu sa šampionom Komonvelta Derekom Čisorom koja je bila zakazana za 30. april.

Izvor: B92, Reuters

Autor:B92, Reuters

Default images

Kao razlog otkazivanja meča Kličko je naveo nemogućnost da se potpuno oporavi od povrede koju je zadobio u decembru.

„Žao mi je zbog zvaničnog otkazivanja meča, posebno zbog navijača, koji bi ispunili SAP Arenu u Manhajmu do poslednjeg mesta“, rekao je Kličko, svetski šampion u verzijama IBF, IBO i WBO.

Ali, uveren sam da ću se vrlo brzo naći u ringu u Manhajmu“, naglasio je Kličko, čiji stariji brat Vitalij drži titulu u verziji WBC.

Meč sa Čisorom je prvobitno bila zakazana za decembar, ali je otkazan kada je Kličko povredio abdominalni mišić. Još uvek nije poznato da li će Kličko, kada se potpuno oporaviti, ugovoriti novu borbz sa Britancem ili će izabrati nekog drugog protivnika.

Kako stvari sada stoje, teško je predvideti kada će biti potpuno spreman. Borba u aprilu sa intenzivnim pripremama koje su mu potrebne je veliki rizik”, rekao je Kličkog doktor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu