Nova vest
Auto-moto

Ponedeljak, 02.03.2015.

20:56

Hamiltonu milion nedeljno? Ma dajte

Prvi čovek Mercedesa Toto Volf oštro je negirao navode da će Luisu Hamiltonu biti ponuđene neverovatne sume da bi produžio ugovor sa nemačkim timom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Hamiltonu sadašnji ugovor ističe na kraju godine, a već duže vreme se spekuliše o novom ugovoru, pošto je najavljeno da će pregovori biti nastavljeni po završetku prošle sezone, koju je Britanac krunisao drugom titulom. Pojedini mediji ove nedelje su čak objavili da će Mercedes ponuditi Hamiltonu platu od milion evra nedeljno.

Dve strane su više puta istakle da je novi ugovor formalnost, ali bi pregovori trebalo da budu nastavljeni ovih dana, pre početka nove sezone, Velikom nagradom Australije 15. marta. Volf je takođe istakao da je uveren da će Hamilton pristati na novi ugovor.

Kada pominjete takve brojeve, morate da se zapitate odakle nabavljate drogu. Ne želim ni da komentarišem te gluposti. Vodimo dobre pregovore sa njim, on želi da ostane u našem timu, mi želimo isto, i naši odnosi su odlični. Pregovori oko ugovora traju neko vreme, mi razmišljamo pozitivno po tom pitanju i sve ovo je normalno. Nemojte da zaboravite da nas čeka početak sezone, svi očekuju da će ugovor biti potpisan uskoro i vrše pritisak, ali na nas to ne utiče“, istakao je Hamilton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve