Nova vest
Auto-moto

Utorak, 29.11.2011.

13:58

Hamilton: “Ima vremena za ugovor“

Vozač Meklarena Luis Hamilton rekao je da ne žuri sa potpisivanjem ugovora sa britanskom ekipom, pošto mu sadašnji ističe na kraju sledeće sezone.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Hamilton je 2007. godine debitovao u Formuli 1 kao vozač Meklarena i na kraju te sezone je potpisao ugovor na 100 miliona dolara do kraja 2012. godine.

Britanac je ove godine imao problematičnu sezonu, zbog čega su se pojavile spekulacije da bi mogao da promeni tim, ali on ističe da namerava da ostane tu gde je sada.

„Sa Martinom Vitmaršom sam već pričao o potpisivanju novog ugovora, tako da znam da ćemo sesti da porazgovaramo“, rekao je Hamilton, „Ono što mi je trenutno najvažnije je da se sledeće godine vratim tamo gde je mesto, da pobeđujem i uživam u životu i toj godini. Mislim da sma tu sada, situacija je bolja, samo želim da nastavim tim putem“.

Upitan kada bi mogao da potpiše novi ugovor, Hamilton je rekao da nigde ne žuri.

Ima vremena za novi ugovor. Mislim da se ne postavlja pitanje moje posvećenosti timu, tako da nisam u nikakvoj žurbi“, istakao je Hamilton.

U Meklarenu ne kriju da žele da sačuvaju trenutnu vozačku postavu još nekoliko godina, a Dženson Baton je već potpisao višegodišnji ugovor sa timom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve