Nova vest
Auto-moto

Četvrtak, 20.10.2011.

20:11

Srbin u bolidu Luisa Hamiltona

Srbin Đorđe Simić dobio je jedinstvenu priliku da se nađe u bolidu Meklarena pošto je pobedio na takmičenju „Johnnie Walker’s global Drive of a Lifetime“.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Simić je kao nagradu za prvo mesto dobio vožnju u bolidu Luisa Hamiltona, kojim je Britanac došao do titule šampiona Formule 1 2008. godine.

Priliku koja se pruža jednom u životu Simić je imao na legendarnom „Silverstonu“, a za mentore je imao nikoga drugog do upravo Hamiltona i dvostrukog svetskog šampiona Miku Hakinena.

Pre nego što je došao do prvog mesta na jedinstvenom takmičenju, Simić je zajedno sa još 19 srećnika širom sveta prošao razne pripreme, kao testiranja i sastanke, gde se bar na kratko upoznao kako izgleda dan jednog vozača Formule 1. Posle toga, svoje umeće za volanom svi finalisti pokazali su za raznim vozilima, ali je samo Simić dobio šansu da vozi bolid Formule 1, čime je postao prvi Srbin koji je to učinio. Svaka čast!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve