Nova vest
Auto-moto

Petak, 30.10.2009.

21:53

Bruno Sena potpisao za Kampos?

Sestrić trostrukog svetskog šampiona Aertona Sene Bruno sledeće godine će voziti za Kampos, prenose svetski mediji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sena, koji je pred start sezone bio blizu dogovora sa ekipom Bron GP, već je, prema pisanjima medija, potpisao ugovor sa španskom ekipom, koja će sledeće godine debitovati u šampionatu Formule 1. Dogovor bi trebalo da bude zvanično potvrđen u narednih nekoliko dana.

Brazilac je, takođe, na svom profilu na mreži Twitter objavio da je konačno uspeo da ostvari svoj cilj, da izbori mesto u Formuli 1, i zahvalio se svim navijačima na podršci, ali nije otkrio o kojoj ekipi se radi. Sena je, inače, prvi vozač koji je takvu vest prvo objavio na Twitter-u.

Želeo bih da zahvalim svima vama na velikoj podršci. Posle napornog rada i pregovora u poslednjih nekoliko nedelja, moj menadžment i ja smo postigli dogovor. Presrećan sam i želeo sam da ovaj trenutak podelim sa nama. Sada je vreme da se posvetim pripremama za narednu sezonu. Želeo bih da se zahvalim Bogu, porodici, prijateljima i svima koji me podržavaju. Hvala!“, napisao je Sena na Twitter-u.

Španac Pedro de la Rosa, koji je trenutno test vozač Meklaren Mercedesa, glavni je kandidat za mesto drugog vozača Kamposa u narednoj sezoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu