Nova vest
Tenis

Subota, 21.01.2017.

12:00

Danilovićeva za B92: Vikala na mamu? Samo dvaput, morala sam

Najbolja srpska juniorka Olga Danilović imala je mnogo problema da pobedi Australijanku Aleksu Cvetičanin u prvom kolu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Danilovićeva za B92: Vikala na mamu? Samo dvaput, morala sam
Photo by Jack Thomas/Getty Images

Danilovićeva, koja je postavljena za petu nositeljku, savladala je protivnicu sa 6:1, 5:7, 6:3, a tokom meča je u više navrata komentarisala naglas, nekada i vičući na majku koja je sedela na tribinama.

Od našeg specijalnog izveštača iz Melburna Nikole Đukića.

„Nisam vikala na majku, samo dva puta. Moram, šta ću“, rekla je Danilovićeva za B92 i otkrila da u tome nema zle namere.

Ipak, Olga je istakla da na nju utiču samo stvari koje može da uradi drugačije, ali ne i dobra igra protivnice.

„Nisam se nervirala jer nisam mogla mnogo toga drugačije da uradim. Servis joj je odličan, ritern takođe, a meni je servis bio slabiji. Servirala sam samo 54%, što je mnogo manje od proseka. Nervirala sam se samo oko onoga što sam lično mogla bolje, za ostalo nije bilo svrhe jer nije bilo do mene“.

Nije uobičajeno da na juniorskim mečevima bude mnogo publike, sada je stadion bio gotovo ispunjen.

„Dobro se navikavam, prija mi publika. Na Rolan Garosu je bilo puno na finalu. Čak i kada ljudi navijaju za protivnicu mi prija. Kada je prazno, sve je mrtvo, postanem i ja mrtva. Ponekad mi smetaju oni koji šetaju tokom poena, ali u Parizu je to bilo najgore jer su tereni jedan do drugog. Na US openu je druga priča jer je kao na vašaru – trube, udaraju, viču... Moraš da se navikneš”, zaključila je Danilovićeva za B92.

Nikola Đukić (@NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve