Nova vest
Tenis

Utorak, 27.01.2015.

10:57

Dodig i Melo u polufinalu dubla

Hrvatski teniser Ivan Dodig i Brazilac Marselo Melo pobedili su u 1/4 finalu muškog dubla na Felisijana Lopesa i Maksa Mirnjija 2:1 (6:0, 3:6, 7:6).

Izvor: NL

Autor: NL

Default images
Beta/AP Photo/Rob Griffith

Dodig i Melo su se tako plasirali u polufinale Australijan Opena, gde će se sastati sa francuskim parom Erber-Mau.

Četvrti nosioci turnira su posle eskpresno dobijenog prvog seta naišli na žestok otpor iskusnog para Lopes-Mirnji, ali su u taj brejku odlučujućeg seta došli do pobede i prvog finala Australijan Opena otkako igraju zajedno.

Dodig i Melo su lako dobili prvi set u kome su imali tri brejka, a izgubili su samo četri poena na svoj servis.

Lopes i Mirnji su se vratili u igru u drugom setu, gde su posle nesigurnog početka zaigrali bolje. U šestom gemu oduzeli su servis protivnicima i izborili se za nastavak meča.

U odlučujućem setu oba para su po jednom gubila svoj servis, pa je pobednik odlučen u taj brejku. Prvo je Dodig sjajnim lobom doneo dve meč lopte četvrtim nosiocima turnira, a zatim je Melo riternom završio meč.

Njihovi protivnici u polufinalu Erber i Mau nisu nosioci, a u 1/4 finalu su savladali prošlogodišnje pobednike Benetoa i Vaselina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve