Nova vest
Tenis

Nedelja, 25.01.2015.

20:43

Aga o Navratilovoj: Imam sjajan tim

Poljska teniserka Agnješka Radvanjska rekla je da veruje da profitira od saradnje sa Martinom Navratilovom i da sada oko sebe ima tim kakav želi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Lee Jin-man

Radvanjska, trenutno šesta teniserka sveta, počela je da radi sa Navratilovom između dve sezone, a Australijan Open je prvi veliki turnir od tada.

U prva tri meča u Melburnu, šesta teniserka sveta nije ispustila nijedan set, a u četvrtoj rundi je čeka susret sa Amerikankom Venus Vilijams.

Na ovom nivou, mali detalji su veoma bitni. Naravno, svako može da igra dobar tenis, ali ako želite da trijumfujete na nekom velikom meču ili osvojite Gren slem, morate sve da uradite kako treba”, istakla je Radvanjska, “Mislim da smo nas dve uspele da napravimo plan koji odgovara obema. Ona i dalje radi komentariše, ali je uvek tu kada treniram ili igram meč. Mislim da je to lako zato što pravimo dobar plan za svaki dan”.

Tokom većeg dela karijere, Radvanjsku je trenirao njen otac, ali ističe da je sada potpuno zadovoljna, pošto i dalje radi sa starim trenerom, ali i Navratilovom.

Imam dva trenera – tatu i Tomaša Viktorovskog, uz Martinu, koja je još jedan trener u mom timu. Nisam imala još mnogo trenera osim njih tokom karijere. Mislim da sada imam zaista dobar tim. Imam oko sebe sve koji su mi potrebni i sve funkcioniše veoma dobro. Nadam se da će tako ostati još dugo”, naglasila je Radvanjska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve