Nova vest
Tenis

Utorak, 27.01.2015.

12:15

Dan X: Novakov tesan 1. set, Serena 2-0

Ograničena ponuda ne pruža mnogo atraktivnih parova, ali čovek mora da radi s onim što mu je na raspolaganju, je l’ tako?

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Evo naših predloga za deseti dan Australijan opena:

Serena Vilijams – Dominika Cibulkova

Dva puta su igrale u 2014. godini i Slovakinja je ukupno uzela sedam gemova. Znam, Cibulkova je potpuno druga teniserka u Melburnu, igra u visokom intenzitetu i može da natera Serenu na trčanje. Ipak, mislim da je vreme da mlađa Vilijamsova odigra jedan dobar meč u kontinuitetu.

Predlog: Pobeda Serene u dva seta.

Ostalo: Verujem da je Nišikori za nijansu bliži polufinalu od Vavrinke, ali i da nas tamo čeka dug meč, možda i u pet setova.

Saša Ozmo (@ozmo_sasa)

Novak Đoković – Miloš Raonić

Duel najboljeg riternera na svetu i jednog od najboljih servera na ATP turu doneće nam neizvesnu borbu u kojoj će sitnice odlučivati. Đoković je tokom karijere dokazao da ume da igra protiv igrača sa dobrim servisom, ali mu Raonić, Izner i Karlović nisu omiljeni protivnici. U duelima sa ovakvim igračima postoji visoka doza napetosti u svakom gemu, uzrokovana činjenicom da i jedna greška može uticati na ishod seta. Miloš je mnogo napredovao u poslednjih godinu dana, a osim na početni udarac, sve se češće oslanja na forhend. Voli da napada i to će ravnim udarcima činiti u svakoj mogućoj prilici, pa neće biti iznenađenje ukoliko namuči srpskog tenisera.

Predlog: U prvom setu će biti 10 i više gemova.

Ostalo: Smatram da bismo u meču između Medison Kiz i Venus Vilijams mogli da vidimo mnogo gemova.

Nikola Đukić (@NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve