Nova vest
Atletika

Subota, 16.04.2016.

11:17

Fond B92: Trka za porodilište u Jagodini

Zaposleni kompanije Pernod Ricard Srbija učestvovali su u Beogradskom maratonu i obezbedili sredstva za donaciju ručnog inkubatora kroz inicijativu Fonda B92.

Izvor:

Autor:

Fond B92: Trka za porodilište u Jagodini
StarSport

Zahvaljujući ovom gestu tima Pernod Ricard Opšta bolnica u Jagodini dobiće transportni inkubator za zbrinjavanje prevremeno rođenih beba.

Trčeći štafetni polu maraton od 21 km, zaposleni u kompaniji Pernod Ricard Srbija udružili su snage kako bi obezbedili sredstva za ovu značajnu donaciju, koja će zvanično biti uručena krajem meseca. Opšta bolnica u Jagodini, koja zbrinjava i okolna mesta, već dugo ima potrebu za ovim aparatom, te zahvaljujući ovoj donaciji mnogi mladi životi mogu biti spaseni.

“Bitka za porodilišta” je projekat koji je pokrenuo Fond B92 sa misijom da pomogne bolnice i medicinske centre u Srbiji sa medicinskom opremom koja nedostaje. Bitka za porodilišta će trajati sve dok sva porodilišta u Srbiji ne budu adekvatno opremljena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu