"Srbija tone u zivo politicko blato"

Info

Izvor: B92

Četvrtak, 05.09.2002.

14:35

Default images

Djordje Vukadinovic sa Filozofskog fakulteta u Beogradu kaze za Radio B92 da ga popularnost Vojislava Seselja ne iznenadjuje. Prema njegovim recima, potcenjena je i podrska koju je Seselju pruzio Slobodan Milosevic iz Haga. “Generalno gledano mnoge stvari u vezi sa ovim izborima su konfuzne”, smatra Vukadinovic.

U tom kontekstu on vidi i najavu Demohriscanske stranke Vladana Batica o mogucem bojkotu izbora. "To samo govori o nesigurnosti vladajuceg dela DOS-a" komentarise Djordje Vukadinovic. "Pre svega to je izraz njihove konfuzije koja se sada uvlaci u krugove pogotovo nakon sve ocitijeg distanciranja koalicije DAN, ali sve to skupa ja posmatram kao, rekao bih, neminovnu posledicu situacije u kojoj se jos jednom pokazalo da kada se nesto, a u ovom slucaju to je raspad DOS-a i parlamentarni izbori u Srbiji, ne ucini na vreme, a nije ucinjeno, cena koja se za to placa obicno bude mnogo mnogo skuplja. Mislim da se to upravo sada desava u Srbiji, koja, plasim se, tone u zivo blato u vezi sa ovim izborima i naravno da ce onda eventualno posezanje sa bojkotom meni malo nalikuje pokusaju gasenja vatre benzinom", kaze Vukadinovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: