Bez novih licnosti na izborima

Info

Izvor: B92

Sreda, 04.09.2002.

03:07

Default images

Profesor beogradskog Pravnog fakulteta Jovica Trkulja ocenio je da ni predstojeci izbori za predsednika Srbije "nece dati sansu novim i neokaljanim licnostima". "Gradjani Srbije ce ponovo moci samo da biraju izmedju zla i goreg. Poput one supruge koja se bezeci od pijanca preudala za kockara", izjavio je Trkulja za novosadski "Dnevnik".

Komentarisuci iskljucenje Demokratske stranke Srbije iz DOS-a, on je rekao da ce taj potez imati dalekosezne posledice i da predstavlja "pocetak kraja" vladajuce koalicije. "Ipak, demontiranje DOS-a imace i pozitivnih strana. Unece red u rasplinuti partijski mozaik Srbije, jer ce se eliminisati veliki broj patuljastih partija sa prenaseljene partijske scene", ocenio je Trkulja. Prema njegovim recima, kao posledica raspada DOS-a profilisace se visestranacka scena, sa Demokratskom strankom kao centrom, DSS-om kao stozerom desnice i socijaldemokratskim partijama kao okosnicom levice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: