Gej sajt preporučio Crnu Goru za odmor

Crna Gora se našla na listi destinacija koje korisnici gej sajta Gaypolis preporučuju za letovanje. Budući da ta zemlja nije mnogo poznata čitaocima gej sajta, postavljen je i komentar o Montenegru - maloj državi na Jadranu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.04.2012.

15:40

Default images

"Lepotica Jadrana, peščane plaže, brze reke, bistra jezera i predivne planine. Ujutro se možete probuditi uz predivnu obalu, ručati uz Skadarsko jezero, a predveče šetati planinama. Crna Gora vas ne može ostaviti ravnodušnim", piše na sajtu.

Osim što je dobar izbor za odmor, Crna Gora, kako piše na Gaypolis-u, ima i prepoznatljivu kulturu, istoriju, a može se pohvaliti i čistim vazduhom, predivnom prirodom i povoljnim vremenskim uslovima.

Ostrvo Sveti Stefan se pominje kao destinacija koja se mora posetiti. Jedina mana je, kako piše na sajtu, što ljudi u Crnoj Gori baš i nisu gostoljubivi prema homoseksualcima.

Jedino brine što male zemlje na Balkanu nisu baš prijateljski nastrojene prema gej osobama, piše u komentaru Gaypolis-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: