Potpisano: Vredi 16,6 miliona evra

U petak je u Leskovcu potpisan ugovor između Republičke Direkcije za imovinu i kompanije Erenli DOO Leskovac kojim je izvršeno otuđenje zemljišta iz javne svojine Republike Srbije u svojinu privrednog društva Erenli DOO Leskovac.

Izvor: B92

Petak, 22.10.2021.

17:23

Potpisano: Vredi 16,6 miliona evra
Ilustracija: Photology1971/Shutterstock

Time su stvoreni uslovi za početak realizacije ove investicije u indrustijskoj zoni - Zelena zona.
Foto: Grad Leskovac
Podsećanja radi, ovo je treći investitor u Zelenoj zoni sa kojim je u julu mesecu gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović potpisao Memorandum o razumevanju i saradnji na realizaciji investicionog projekta, navodi se na zvaničnom sajtu tog grada. Memorandum je potpisan sa direktorom kompanije Erenli DOO Leskovac Fikretom Ajnibalom.

Turska kompanija "ERENLI" se od 1959. godine bavi proizvodnjom sistema za cirkulaciju tečnosti za automobilsku industriju. Plan je da se na lokaciji Zelena zona izgradi novi proizvodni objekat na 7 hektara gde će raditi 338 radnika. Ovaj investicioni projekat vredi 16,6 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: