Pevač Miki Jevremović u komi

Jedan od najpopularnijih jugoslovenskih pop pevača je u izuzetno teškom zdravstvenom stanju.

Izvor:
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Legenda zabavne muzike Miki Jevremović (75), koji je 27. decembra imao težak moždani udar, već nekoliko dana je u komi. Jedan od najpopularnijih jugoslovenskih pop pevača je u izuzetno teškom zdravstvenom stanju, što je za “Novosti” potvrdio njegov mlađi brat Zoran Jevremović, koji je rekao da ga lekari održavaju u životu na aparatima i da je sve u božjim rukama.

- Miki je u utorak bio na reanimaciji - rekao je Zoran. - Razgovarao sam sa lekarima i rekli su mi da je situacija, nažalost, izuzetno ozbiljna. Doživeo je jak moždani udar, sada mu se stanje zakomplikovalo, ima povišen krvni pritisak, a već nekoliko dana i visoku temperaturu.

U trenutku kada je Mikiju pozlilo sa njim je bio njegov brat Zoran. Pevač je odvezen u Urgentni centar, gde mu je ukazana pomoć, a zatim je u polusvesnom stanju prebačen na odeljenje intenzivne nege.

Aktuelno

Pikasovi radovi u beogradskoj Kući legata do 5. aprila

Na izložbi "Pikaso- izbor dela iz Vollard Suite" koja je sinoć otvorena u beogradskoj "Kući legata", publika će imati priliku da vidi odabranu selekciju u kojoj su 84 rada čuvenog umetnika, kao i originalne Pikasove tanjire, plakate, litografije, ali i retko izdanje umetnikovog bloka sa skicama.

Aktuelno četvrtak 19.01. 15:30 Komentara: 0

Dela Bogdana Šuputa u Spomen zbirci Pavla Beljanskog

Novosadska Spomen-zbirka Pavla Beljanskog izložiće 21. januara Autoportret (1934) i Štrand zimi (1935), dela Bogdana Šuputa iz Dokumentarnog fonda povodom obeležavanja 75 godina od Novosadske racije i sećanja na žrtve tragičnih dešavanja tokom januara 1942. godine, a u sklopu izložbe 45 godina Memorijala umetnika.

Aktuelno četvrtak 19.01. 15:27 Komentara: 0

Kostjukov: Vlasti da izgrade Operu u Beogradu na vodi

Molim gradske vlasti da izgrade Operu u okviru projekta "Beograd na vodi" kako bi srpska prestonica dobila reprezentativni prostor u kojem bi publika uživala u baletskim i operskim predstavama, kazao je Konstantin Kostjukov, direktor Baleta Narodnog pozorišta u Beogradu, najavljujući baletski spektakl "Krcko Oraščić", koji će se 21. januara održati na sceni Sava centra.

Aktuelno četvrtak 19.01. 13:42 Komentara: 24

Srbija „Young Lions“ Takmičenje 2017!

Kao zvanični predstavnik za Srbiju za „Cannes Lions International Festival of Creativity“, B92 održava nacionalno takmičenje pružajući mladim i perspektivnim advertajzing profesionalcima priliku da se takmiče u okviru prestižnog „Young Lions“ takmičenja u Kanu u junu sledeće godine.

Aktuelno četvrtak 19.01. 11:43 Komentara: 0

Mapa Pikasovih strasti

U beogradskoj Kući legata od 19. januara izložba grafika čuvenog španskog umetnika. Ciklus ovih radova nastao kroz saradnju sa kolekcionarom Ambrozom Volarom

Aktuelno četvrtak 19.01. 09:27 Komentara: 0
strana 1 od 15 idi na stranu