Pevač Miki Jevremović u komi

Jedan od najpopularnijih jugoslovenskih pop pevača je u izuzetno teškom zdravstvenom stanju.

Izvor:
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Legenda zabavne muzike Miki Jevremović (75), koji je 27. decembra imao težak moždani udar, već nekoliko dana je u komi. Jedan od najpopularnijih jugoslovenskih pop pevača je u izuzetno teškom zdravstvenom stanju, što je za “Novosti” potvrdio njegov mlađi brat Zoran Jevremović, koji je rekao da ga lekari održavaju u životu na aparatima i da je sve u božjim rukama.

- Miki je u utorak bio na reanimaciji - rekao je Zoran. - Razgovarao sam sa lekarima i rekli su mi da je situacija, nažalost, izuzetno ozbiljna. Doživeo je jak moždani udar, sada mu se stanje zakomplikovalo, ima povišen krvni pritisak, a već nekoliko dana i visoku temperaturu.

U trenutku kada je Mikiju pozlilo sa njim je bio njegov brat Zoran. Pevač je odvezen u Urgentni centar, gde mu je ukazana pomoć, a zatim je u polusvesnom stanju prebačen na odeljenje intenzivne nege.

Aktuelno

Izložba o pravoslavlju u Svetoj zemlji u Progresu

Ambasadorka Izraela u Srbiji Alona Fišer Kan poručila je večeras u galeriji "Progres" gde je otvorila izložbu fotografija "Vera koja traje: Pravoslavlje u Svetoj zemlji" izraleske autorke Dafne Tal da su fotografije još jedan dokaz koliko je Sveta zemlja kolevka svih monoteističkih religija.

Aktuelno ponedeljak 23.01. 22:00 Komentara: 0

Unapređen sajt Vatikanskih muzeja

Sajt Vatikanskih muzeja, poznatih po čuvenoj Sikstinskoj kapeli i Rafaelovim stancama, zamenjen je novim, naprednijim portalom, koji će korisnicima interneta olakšati pristup njegovim bogatim umetničkim zbirkama.

Aktuelno ponedeljak 23.01. 19:34 Komentara: 0

Oja Bajdar: U Turskoj vladaju apsurd i samovolja

Turska spisateljica Oja Bajdar doživela je tri državna udara, zatvor, mučenje, izgnanstvo, ali ne i ono što se događa od propalog puča u Turskoj 2016. godine, rekla je za agenciju Frans pres, istakavši da je njena zemlja zahvaćena "apsurdom i samovoljom".

Aktuelno nedelja 22.01. 14:13 Komentara: 2
strana 1 od 17 idi na stranu