Pevač Miki Jevremović u komi

Jedan od najpopularnijih jugoslovenskih pop pevača je u izuzetno teškom zdravstvenom stanju.

Izvor:
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Legenda zabavne muzike Miki Jevremović (75), koji je 27. decembra imao težak moždani udar, već nekoliko dana je u komi. Jedan od najpopularnijih jugoslovenskih pop pevača je u izuzetno teškom zdravstvenom stanju, što je za “Novosti” potvrdio njegov mlađi brat Zoran Jevremović, koji je rekao da ga lekari održavaju u životu na aparatima i da je sve u božjim rukama.

- Miki je u utorak bio na reanimaciji - rekao je Zoran. - Razgovarao sam sa lekarima i rekli su mi da je situacija, nažalost, izuzetno ozbiljna. Doživeo je jak moždani udar, sada mu se stanje zakomplikovalo, ima povišen krvni pritisak, a već nekoliko dana i visoku temperaturu.

U trenutku kada je Mikiju pozlilo sa njim je bio njegov brat Zoran. Pevač je odvezen u Urgentni centar, gde mu je ukazana pomoć, a zatim je u polusvesnom stanju prebačen na odeljenje intenzivne nege.

Aktuelno

Koje knjige su u Srbiji bile najčitanije?

Narodna biblioteka Srbije objavila je listu najčitanijih knjiga domaćih autora u 2016. godini, a spisak autora i ove godine je šarenolik. B92 istražuje koje pisce Srbi najradije biraju onda kada pronađu slobodno vreme za knjigu.

Aktuelno nedelja 26.02. 19:44 Komentara: 15

Preminuo glumac Bil Pakston

Nagrađivani holivudski glumac Bil Pakston, najpoznatiji po ulogama u hitovima "Titanik" i "Osmi putnik 2", preminuo je u 61. godini usled komplikacija posle operacije, prenose svetski mediji.

Aktuelno nedelja 26.02. 17:13 Komentara: 47

Haim Tabakman i Amit Ron gosti Festa

Izraelsko ostvarenje "Eva" prikazuje se u Glavnom takmičarskom programu 45. Festa, a reditelj Haim Tabakman objašnjava da je bio zabrinut za sudbinu veza između muškarca i žene, da ga je interesovalo kako se dvoje vežu za ceo život kada su stranci jedno drugom.

Aktuelno subota 25.02. 18:59 Komentara: 0

Španski reditelj Karlos Saura počasni gost Festa

Čuveni španski reditelj Karlos Saura, počasni gost Festa, u Beogradu predstavlja svoj najnoviji film "Hota de Saura". Reditelju, koji je snimio 40 filmova uključujući i politički angažovane za vreme Frankove vlasti, sinoć je dodeljena nagrada "Beogradski pobednik", a danas, 25. februara će biti uručen "Zlatni pečat" Kinoteke za ukupan doprinos svetskoj kinematografiji.

Aktuelno subota 25.02. 18:27 Komentara: 1
strana 1 od 25 idi na stranu