Eva Braun u Bečeju promovisala "Dan posle"

Ni sami članovi sastava Eva Braun nisu sigurni kada su poslednji put nastupili u svom rodnom gradu. Sigurno je da je prošlo i previše vremena...

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.09.2014.

16:05

Default images

Nakon sedam, osam, možda čak i 10 godina, Eva Braun je u subotu 6. septembra, održala koncert za pamćenje u Klubu 4, jedinstvenoj bečejskoj oazi koja je upravo ovom bendu posvetila jedan kutak svog maštovitog prostora. Na jednom zidu ovog kluba istaknute su memorabilije Eve Braun - fotografije benda, omoti ploča, plakati, ali i bas ​gitara Gorana Obradovića Obre.

Kako ističu u bečejskom Klubu 4, tzv. "wall of fame" je samo mali izraz zahvalnosti bendu koji duže od dve decenije na samo sebi svojstven način širi pozitivan duh ovog vojvođanskog grada. Bečejci su na koncertu koji je Eva Braun održala u subotu bili ,,počašćeni" najvećim hitovima iz dosadašnje karijere benda, a bend je tom prilikom promovisao i spot za novi singl ,,Dan posle" objavljen nakon trogodišnje diskografske pauze. Spot će svoju web premijeru doživeti na sajtu MTV.rs u sredu, 10. septembra, tačno u podne, a pesma je od danas dostup​na na Deezeru. "Uživali smo u radu na novoj pesmi! Eksperimentisali smo sa zvukom i poigrali smo se čak i sa elektronikom, pa se nova pesma dosta razlikuje od svega što smo do sada stvarali. Veoma smo zadovoljni rezultatom, ali i dosadašnjim reakcijama publike. Pesma ,,Dan posle" je najava EP-ja koji ćemo objaviti na proleće. A da li će sve pesme biti takve... nisam siguran. Videćemo kuda će kreativni proces da nas odvede", izjavio je Goran Vasović - Vaske, frontmen Eve Braun.

Osim što će nastaviti sa radom na novim pesmama, Eva Braun će tokom jeseni biti i koncertno aktivna, a tokom novembra ih očekuje i veliki beogradski koncert. ​​

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: