Kultura

Sreda, 13.02.2013.

12:37

Urban & 4 za Dan zaljubljenih

U četvrtak 14. februara na "Dan zaljubljenih" u Beogradu u Domu omladine Beograda u sali Amerikana će nastupiti grupa grupa Urban & 4.

Izvor: B92

Default images

Koncert u sali Amerikana Doma omladine Beograda rganizuje koncertna agencija Odličan Hrčak a u najavi koncerta naglašava da su Urbanovi nastupi po pravilu rasprodati, a da je poseban užitak na njegovim koncertima to što se svojim pesmama "obraća svakom pojedincu koji stoji ispred njega".

U 2012. godini višestruko nagrađivani Urban & 4 su objavili EP ,,Kundera” koji sadrži šest pesama, a koji je bio samo uvod u album koji će bend predvođen Damirom Urbanom objaviti na proleće ove godine, čiji će deo predstaviti na beogradskom koncertu.

Ulaznice za koncert su u prodaji na svim Eventim i Gigstix prodanim mestima, u kafeu Šikarica u Beogradu (Skadarska 22) i prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar) po ceni od 1.200 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

21 h

Podeli: