Potraga za novim Bondom je počela

Daniel Krejg je, prema poslednim informacijama, odustao od glume u serijalu o Džejmsu Bondu.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 19.05.2016.

17:24

Potraga za novim Bondom je počela
Beta / AP Photo/Andrew Medichini

Ovakve vesti stižu samo nekoliko dana nakon što se iz kladionica povuklo klađenje na novog Bonda, odnosno nakon što je povučena opcija da se stavljaju oklade na Toma Hidlestona.

Podsećamo, samo pre nekoliko nedelja je kolala glasina da je Hidleston novi Bond.

Do sad je Krejg bio najbolje plaćeni glumac u ulozi tajnog agenta, s ukupnom zaradom od preko 50 miliona evra. I ne samo to, već su njegova četiri filma zaradila od 2005. do danas preko dve i po milijarde evra, što je sigurno dosta pomoglo studiju.

Iako Krejg još uvek nije dao nikakvu izjavu, tvrdi se da je odbio poprilično unosnu ponudu od 90 miliona evra da se vrati u još dva filma. Međutim, novac nije bio sve, jer se uz njega nudio i deo u profitu, koproducentsko mesto i razne druge pogodnosti.

"Daniel je gotov, i to je to. Davali su mu dosta novca, ali to nije ono što je on želeo", izjavio je neimenovani izvor u Holivudu.

Ipak, druge priče pričaju malo drugačiju priču o tome zašto više nećemo videti Krejga u ulozi Bonda. Čini se da bi razlog mogao biti njegov dugačak jezik jer je njegova prošlogodišnja izjava, da bi radije vene prerezao nego opet glumio Bonda, veoma teško pala nekim moćnim ljudima u filmskoj industriji.

Koja god verzija događaja da je istina, ono što je definitivno jeste da sad počinje potraga za novim Bondom.

Kako su trenutno u igri Idris Elba, Tom Hidleston, Henri Kavil, Džek Okonel, Ričard Maden (Rob Stark iz ‘Igre prestolja’), Džejmi Bel i Rupert Frend, očekuje se žestoka borba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: