“Betmen protiv Supermena” siže u dva dela?

Nedavno se na internetu pojavio trač da se u produkciji kuće Vorner Bros snima film iz dva dela “Batman vs. Superman: Dawn of Justice”.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.01.2015.

14:02

Default images

Naime, u petak se na internetu pojavila fotografija koja je navodno deo promotivnog materijala za film “Batman vs. Superman: Dawn of Justice”. Na njoj piše da će film biti podeljen u dva dela: prvi pod nazivom “Enter the Knight” dolazi u bioskope 23. oktobra 2015, a drugi deo “Dawn of Justice” 25. marta 2016.

Raspored datuma na slici deluje verno, ali zbog zatamnjenja naziva sajta na donjem delu slike, nije jasno da li je reč o zvaničnom Vorner Bros dokumentu ili o šali nekog fan sajta. Fotografija se pojavila na sajtu Imgur.
Vorner Bros još uvek nije komentarisao ovu glasinu, ali to ne mora ništa da znači, jer oni obično nikad ne komentarišu tračeve.

Ukoliko se ovo ispostavi kao istinita vest, to bi mogao biti komercijalno vrlo pametan potez Vorner Brosa. To ne bi bio prvi put da dele filmove na više delova – “Hobit” i “Hari Poter” su samo neki od filmova koje su podelili.

Treba imati na umu da nas ove godine čekaju dva Marvelova filma (“Civil War” u maju i “Ant-Man” u julu), tako da bi filmska 2015. mogla biti godina superheroja.

Iako je vrlo moguće da je ova vest lažna, nema sumnje da na papiru zvuči više nego intrigirajuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: