Legendarni "Gunisi" dobijaju nastavak

Avanturistički film koji je obeležio mnoga detinjstva i osamdesetih godina prošlog veka stekao kultni status, "Gunisi", dobiće nastavak posle skoro tri decenije, potvrdio je njegov autor Ričard Doner.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.04.2014.

15:55

Default images

Doner, čovek koji stoji iza originalnog "Supermena" i serijala "Smrtonosno oružje", na novinarsko pitanje o popularnosti filmova rađenim po stripovima i mogućnosti da i sam snimi još jedan, rekao je:

"Ako možete 'Gunise' da nazovete stripom, onda da, radimo nastavak."

Usledilo je logično pitanje - ko će iz stare ekipe koja se okupila 1985. godine ponovo na veliko platno.

"Nadam se svi", rekao je Doner.

Avanture u gradiću Astorija proslavile su Džoša Brolina (Levelin Mos iz "Nema zemlje za starce") i Šona Ostina (Semvajz Gemdži iz "Gospodara prstenova") u ulogama braće Brenda i Majkija Volša, ali i veliku zvezdu osamdesetih Korija Feldmana u ulozi "Mauta".

Osim njih, Doner se nada da će se ekipi priključiti i Marta Plimpton (Virdžinija Čens iz serije "Raising Hope") kao Stef, ali i Džef Koen, koji je nakon što je oživeo nezaboravnog "Čanka" postao pravni zastupnik u Holivudu.

Vremešni Doner (83) nije režirao ništa još od filma "16 Blocks" iz 2006. godine, ali sa suprugom radi u ozbiljnoj produkcijskoj kući koja stoji iza serijala X-Men filmova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: