Kultura

Ponedeljak, 25.10.2010.

15:14

Zombiji šetaju Beogradom

Specijalno maskirani zombiji prošetaće se 26. oktobra Beogradom od 12.30 do 18h, od Terazija preko Knez Mihailove ulice prema Kalemegdanu, i to u sklopu promocije serije "Živi mrtvaci" (The Walking Dead) koja se organizuje istovremeno u 25 svetskih gradova.

Izvor: Izbor: Beta

Default images

Kompanije „Fox International Channels“ i AMC saopštile su danas da će nedelju dana uoči premijere
serije organizovati "globalnu invaziju zombija", sa maskama holivudskog majstora Grega Nicotera koji je radio "Žive mrtvace".

Zombiji će prošetati u svetskim metropolama kao što su Hong Kong, Singapur, Istanbul, Sofija, Madrid, Rim, Johanesburg, London, Lisabon, Sao Paolo, Buenos Aires, Njujork, Vašington, Čikago, San Francisko, Los Anđeles i druge, a snimci šetnje zombija po svetskim gradovima biće prikazani na premijeri u Holivudu 31. oktobra.

Radnja serije "Živi mrtvaci" zasnovana je na stripu autora Roberta Kirkmana, a njen režiser je Frenk Darabont, poznat po filmovima "Bekstvo iz Šošenka" i "Zelena milja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: