Morisi primljen u bolnicu u Americi

Nekadašnji pevač legendarne grupe The Smiths, Stiven Patrik Morisi, primljen je u bolnicu u Detroitu i zbog bolesti otkazao nekoliko nastupa na aktuelnoj američkoj turneji.

Izvor: Izvor: nme.com

Nedelja, 27.01.2013.

16:51

Default images

Morisi je primljen u petak u bolnicu Bomont u predgrađu Detroita, zbog infekcije bešike i tamo je trebalo da ostane dok se ne izvrše medicinske analize. Zbog iznenadnih zdravstvenih tegoba otkazani su nastupi u Flilntu u Mičigenu i Mineapolisu, a nije održan ni koncert koji je po rasporedu turneje bio planiran za subotu u Čikagu.

Do ovog trenutka Morisijev portparol nije hteo da kaže da li je pevač otpušten iz bolnice i naglasio da će svi detalji oko ovog slučaja javnosti biti dostupni uskoro.

Morisi je svoju američku turneju počeo u januaru, a po rasporedu turneje ovih dana je trebalo da nastupi u Nešvilu, Atlanti i Las Vegasu i još uvek nije poznato da li će i ovi koncerti biti otkazani.

Datumi nekih koncerta će izgleda ponovo biti pomereni, s obzirom da je Morisi prošlog oktobra otkazao veliki broj nastupa na polovini turneje i vratio se u Englesku kako bi bio pored svoje bolesne majke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: