Četvrtak, 22.05.2008.

13:53

B92 nominovan za SeeMe nagradu

Radio B92 nominovan je za nagradu "SeeMe" (South East European Music Event ) u kategoriji za najbolju radio stanicu koja prenosi plesnu muziku.

Izvor: B92

Default images

"SeeMe" (South East European Music Event ) uspostavljen je 2006. godine u Sofiji u Bugarskoj, po uzoru na velike svetske događaje koji su, između ostalog, posvećeni elektronskoj muzici i razmeni ideja muzičara, predstavnika izdavačkih kuća, umetnika itd., poput festvala "Sonar" u Barseloni.

Cilj "SeeMe" događaja je da postane najveći godišnji plesni događaj u regionu, ali i najbolja prilika za okupljanje i razmenu ideja i saradnje osoba koje se profesionalno bave raznim formama elektronske muzike.

Po prvi put, ove godine, biće dodeljene "SeeMe" nagrade, a objavljena su i imena kandidata za koje publika može glasati preko zvaničnog sajta ovde.

Poslednji dan za glasanje je 1. jun.

Među kandidatima u 15 kategorija nalazi se i Radio B92, koji je nominovan u kategoriji za najbolju radio stanicu koja prenosi plesnu muziku.

Na listi nominovanih, iz Srbije, nalaze se još i "Egzit" festival u kategoriji najbolji "See" događaj, Marko Nastić u kategoriji za najboljeg tehno di džeja, di džej Stomas u kategoriji za najboljeg trens di džeja, a Kodeks za najboljeg dram end bejs di džeja. Mekonin je nominovan za novog novog umetnika. TV Metropolis nominovan je u kategoriji TV stanica koje prenose plesne događaje, dok se "Urban Bag" našao u kategoriji specijalizovanih časopisa. "Egzit" je nominovan i kao najbolji "See" promoter.

Žurka u okviru koje će biti lansirane "SeeMe" nagrade održaće se poslednjeg dana festivala, 7. juna u podzemnoj železničkoj stanici u Sofiji.

Treći "SeeMe" festival održava se od 5 - 7. juna u Sofiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: