SAD: Nova pucnjava u školi

U jednoj srednjoj školi u Merilendu došlo je do pucnjave, potvrdila je policija. Povređene su najmanje tri osobe.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 20.03.2018.

14:01

SAD: Nova pucnjava u školi
Foto: Tanjug/AP/Eric Gay

Policija navodi da su povređene tri osobe, uključujući i napadača, prenosi AP.

Pucnjava se dogodila u školi Grejt Hils, a kako navode lokalni mediji na lice mesta su poslati specijalni agenti Biroa za alkohol, oružje i eksplozije. Lokalni šerif je rekao samo da je škola zatvorena kako bi se "pucnjava izolovala".

On je takođe putem Tvitera zamolio roditelje da ne dolaze do škole, prenosi Rojters i dodaje da se škola nalazi 70 kilometara od Vašingtona.

Jedan učenik te škole koji je uspeo da izađe rekao je policiji da misli da je povređeno sedam osoba, a da je najverovatnije jedna osoba ubijena.

Jedan od učenika, napisao je na svom Tviteru da je bio u učionici kada je došlo do pucnjave, kao i da nikada u životu učenici nisu bili toliko uplašeni, preneo je CBS.

CNN navodi da je od početka godine u SAD bilo 16 pucnjava u školama, a poslednja se dogodila sredinom februara u srednjoj školi na Floridi kada je ubijeno 17 osoba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: