Kuburović: Komentarisaću kada ne budem više na funkciji

Ministarka pravde Nela Kuburović je dala zanimljiv komentar na odbacivanje krivične prijave novinara koji su napadnuti tokom inauguracije Aleksandra Vučića.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 22.11.2017.

11:21

Kuburović: Komentarisaću kada ne budem više na funkciji
Foto: Tanjug, arhiva

Ona je istakla da "ne želi da komentariše odluku Prvog osnovnog tužilaštva", ali je dodala da će to učiniti "drugom prilikom".

"Kao pravnik ću zadržati mišljenje za sebe, a kao ministar, član Vlade Srbije, član Državnog veća tužilaca ne bih komentarisala odluke nadležnih tužilaštava. Jednom drugom prilikom, kada ne budem više na funkciji", istakla je Kuburović.

Podsetimo, u petak je objavljeno da je odbačena krivične prijave koju su novinari koji su bili napadnuti na inauguraciji predsednika Srbije podneli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: