TV B92: Ekskluzivni intervju Mila Đukanovića

Televizija B92 u četvrtak 15. septembra od 21h emituje ekskluzivni intervju Mila Đukanovića, predsednika Vlade Crne Gore, koji će govoriti na razne teme.

Izvor: B92

Sreda, 14.09.2016.

14:02

TV B92: Ekskluzivni intervju Mila Đukanovića

Premijer Crne Gore Milo Đukanović u razgovoru s urednicom i novinarkom Ivanom Konstantinović govoriće o odnosima Beograda i Podgorice, Kosovu, NATO, predstojećim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori i o političkim prilikama i budućnosti te zemlje.

"U specijalnoj emisiji koja se emituje u četvrtak od 21h na televiziji B92, gledaoci će od premijera Crne Gore Mila Đukanovića, koji je bio učesnik svih važnih pollitičkih procesa u regionu u poslednjih 25 godina, čuti kako pozicionira Crnu Goru koja je pred vratima NATO-a i na koji način opisuje kvalitet odnosa i saradnje Beograda i Podgorice", nagoveštava novinarka B92 Ivana Konstantinović koja je pratila prilike u Crnoj Gori pre i posle referenduma o nezavisnosti, kao i sam čin osamostaljenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: