UNS i DNV: Ubijen novinar i voditelj Luka Popov

Novinar Luka Popov (60) pronađen je mrtav u svojoj kući u Srpskom Krsturu, potvrdili su Udruženje novinara Srbije i Društvo novinara Vojvodine.

Izvor: B92

Petak, 17.06.2016.

14:32

Default images

Te dve organizacije su zatražile od policije i tužilaštva da hitno otkriju okolnosti tog događaja.

UNS sa svojim ogrankom DNV traži od policije i tužilaštva "da hitno rasvetle okolnosti smrti Popova", voditelja lokalnih radio stanica u Čoki i Novom Kneževcu, saopštilo je to staleško udruženje.

Novinari koji su u Srpskom Krsturu preneli su UNS-u da još nema zvanične potvrde iz policije da je Popov ubijen kao i da je uviđaj u toku, a da će njegovo telo ujutro biti poslato na obdukciju u Novi Sad.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) agencji Beta je rečeno da je u Srpskom Krsturu pronađeno telo muškarca starog oko 60 godina.

"Policijski uviđaj je u toku", naveli su u MUP-u.

UNS i DNV su u saopštenju zatražili od policije i tužilaštva da saopšte i da li smrt Popova ima veze s novinarskim poslom koji je obavljao.

RTS je prethodno javio da je u Srpskom Krsturu pronađeno beživotno telo muškarca, dok je “Blic“ naveo da se radi o Luki Popovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

18 h

Podeli: