Umesto odgovora – Bajatović pita o Brankici

Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović je na pitanje novinara Insajdera uzvratio pitanjem koliko košta obezbeđenje Brankice Stanković.

Izvor: B92

Petak, 01.04.2016.

12:07

Umesto odgovora – Bajatović pita o Brankici
Tanjug

Umesto odgovora na pitanje kako se troši novac koji je Srbija uložila u izgradnju Južnog toga, postavio je pitanje koliko košta obezbeđenje urednice portala insajder.net koje joj je dodeljeno odlukom države.

Prethodno je funkcioner SPS u uvodnom izlaganju optužio redakciju Insajdera, koju je sve vreme nazivao Autsajder, da vodi kampanju protiv, kako je rekao, gasa kao energenta i da to novinari rade zbog donacija.

“Novinarka Insajdera posle ovih opužbi pitala je Bajatovića da li je takva diskreditacija njegov pokušaj da umanji značaj pitanja kako je novac građana Srbije potrošen, na šta je direktor Srbija gasa odgovorio kontrapitanjem: Koliko košta obezbeđenje policije koje ima Brankica Stanković. Ekipa Insajdera je posle toga saopštila da napušta konferenciju za novinare zbog neprimerenog ponašanja Dušana Bajatovića. Novinari ostalih redakcija ostali su na konferenciji i nastavili da postavljaju pitanja“, navodi se na portalu insajder.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: